Trustpilot 4,7/5 arvosanassa

Ilmainen toimitus yli 80 Euro

Ilmaiset vaihdot

13% alennus kaikista normaalihinnoista

WELCOME13

Meistä

Ongoalin perustivat Malmössä vuonna 2017 Magnus Lindgren, Tommy Ivarsson ja Hans Antonson - eli kaupunkiin, joka on joidenkin mielestä salibandyn todellinen kotikaupunki, josta kaikki sai alkunsa 1960-luvulla.

Se oli sama meille. Kaikki alkoi salibandysta. Salibandysta tuli sitten salibandy ja meloa. Salibandysta ja meloasta tuli sitten salibandy, mela ja kunto.

Meillä Ongoalilla työskentelevillä on meille aina suunnan näyttäneen suuren kiinnostuksemme urheilua kohtaan lisäksi laaja verkkokauppatausta sellaisista yrityksistä kuin City Gross, Tvins, CDON ja Boozt. Keskitymme urheilu-, elämäntapa- ja kuntoutustuotteiden, harjoituskonseptien ja vaatteiden kehittämiseen, valmistukseen ja myyntiin - vaikka salibandy ja meloa ovat edelleen hyvin lähellä sydäntämme.

Perusideamme on myös melko yksinkertainen. Koska meillä ei ole fyysisiä myymälöitä, voimme omistaa kaiken aikamme ja energiamme sähköiseen kaupankäyntiin. Tavoitteena on luoda asiakkaillemme poikkeuksellinen ostokokemus verkkokaupasta toimitukseen, jonka mahdollistaa helposti navigoitava nettisivu, jolla on laaja valikoima markkinoiden johtavia brändejä, useita maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. ratkaisut ja mahdollisuus ostaa lisää tavaroita ja palveluita relevanteilta ja kiinnostavilta kumppaneilta.

Siksi sinun kannattaa tehdä ostoksia meiltä Ongoalissa!

  • Suurin valikoima parhaita merkkejä
  • Markkinoiden paras asiakaspalvelu, joka auttaa sinua löytämään oikean tuotteen
  • Nopeat toimitukset (normaali toimitusaika 1-3 päivää)
  • Avoin osto 60 päivää