Tietoja melasta

Padelia kutsutaan joskus myös padeltennikseksi, mutta me Ongoalissa käytämme vain sanaa padel. Kun puhumme tästä lähtien padelista, tarkoitamme padelia!

Aika hyvälle meloa puhumiselle!

Mikä tekee melonnasta maailman nopeimmin kasvavan mailalajin?

Yksi syy on se, että mela on urheilulaji, jota voi harrastaa ympäri vuoden. Toinen syy on se, että kaikki voivat pelata meloa. Kolmas syy on se, että se käynnistyy melko nopeasti ja myös kohtuullisin kustannuksin.

Onko melonta yksinkertainen urheilulaji?

Hyvin. Kuten kaikki muutkin mailalajit, melonnassa on kyse tekniikasta. Tekniikka voi olla vaikeaa. Jos osut hieman liian kovaa, melapallo osuu seinään. Jos osut hieman liian löysästi, pallo päätyy verkkoon tai ainakin lyhyeen, mikä antaa vastustajalle edun. Jos osut melamailaan hieman vinosti, pallo lentää eri suuntaan kuin olet ajatellut. Samaan aikaan meloissa on se, että voit harjoitella tekniikan tasolle, joka riittää siihen, että pallokaksintaistelut kentällä ovat pitkiä ja hauskoja - aivan kuten ammattilaiset pelaavat, mutta alemmalla tasolla. tietenkin. Harjoitus tekee mestarin. Mitä enemmän pelaat, sitä parempi olet. Yhtäkkiä sinusta on tullut melko kunnollinen meloa pelaaja. Vau!

Eikö sinun tarvitse olla hyvässä kunnossa pelataksesi meloa?

Mela on fyysistä toimintaa, minkä vuoksi tietty peruskunto ei ole koskaan väärin. Näin on. Älä kuitenkaan anna harjoittelutilan määrittää, pitäisikö sinun uskaltaa meloa vai ei! Jos aloitat melonnan, parannat kuntoasi automaattisesti. Lisäksi melonnassa pelitaju on vähintään yhtä tärkeä. Niin se on. Joskus on esimerkiksi viisaampaa antaa pallon ohittaa ja ottaa se seinässä pomppimisen jälkeen sen sijaan, että sitä jatkuvasti jahtaa. Muutaman melonnan jälkeen ymmärrät myös, miksi ammattilaiset toimivat niin rauhallisesti pelatessaan. Padel on vähän kuin shakki. Jos onnistut näkemään vastustajan liikkeet läpi ja asettumaan suoraan melakentällä, voitat yleensä pisteen lopulta.

Mitä laitteita sitten tarvitaan?

Tässä päästään vihdoin kuvaan. Me Ongoalilla olemme ylpeitä voidessamme tarjota korkealuokkaisen valikoiman melatuotteita, jotka sopivat kaikille tasoille - aloittelijoista ammattilaisiin. Emme voi luvata, että pysyt urheilussa kuten olemme tehneet tai että sinusta tulee melonnan maailmanykkönen ostoksillamme. Voimme kuitenkin luvata, että pyrimme aina varmistamaan, että saat loistavan ostokokemuksen kanssamme - tilaamisesta tilaukseen, maksamiseen, toimitukseen ja asiakastukeen. Verkkokaupan johtotähti on sama kuin urheilun maailmassa – jos niin sanotusti haluaa menestyä. Älä leiki ympäriinsä! Mene verkkoon! Mene maaliin! Ongoal.

Ota meihin yhteyttäOta meihin yhteyttä