Henkilökohtaisten lahjoitusten politiikka

Ongoal käsittelee henkilötietojasi soveltuvien tietosuojalain säännösten mukaisesti.

Ongoal suojaa henkilökohtaista yksityisyyttäsi ja yrittää aina suojata henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Ongoolin tavoitteena on aina noudattaa kaikkia sovellettavia henkilötietojen suojaa koskevia lakeja ja määräyksiä. Tämä käytäntö auttaa sinua ymmärtämään, millaista tietoa Ongoal kerää ja miten niitä käytetään. Hyväksymällä verkkosivustolla olevat ohjeet tietojen ostamisen tai luovuttamisen yhteydessä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn alla olevan mukaisesti.

Ongoal Sweden AB (559111–1975) ("Ongoal" / "vi"), Vasatorpsvägen 1G, SE-254 57 Helsingborg, Ruotsi, vastaa henkilötietojesi käsittelystä.

Käsittelemme henkilötietoja, jotka annat tai lähetät meille ja jotka keräämme verkkosivustolta evästeiden avulla.

Ongoalin käyttämiä henkilötietoja ovat sosiaaliturvatunnus, nimi, sukupuoli, sähköpostiosoite, osto-, maksu- ja tilaushistoria, maksu- ja luottokortin numero, toimitusosoite, IP-osoite ja puhelinnumero.

Tietoja käytetään tunnistamiseen, suoramarkkinointiin, asiakaskyselyihin, uutiskirjeisiin ja tilastollisiin tarkoituksiin sekä seurantaan. Tietoja voidaan käyttää myös sähköpostiin, tekstiviesteihin ja sähköpostiin sekä markkinointiin, jos et vastusta sitä.

Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa peruuttaaksesi markkinoinnin sinulle asiakkaana osoitteeseen kundservice@ongoal.se

Voit myös kieltäytyä uutiskirjeiden ja sähköpostien tilaamisesta milloin tahansa uutiskirjeiden alareunassa olevan linkin kautta.

Tietoja voidaan käyttää myös ostotottumusten analysointiin, jotta sinulle voidaan tarjota relevanttia tietoa ja markkinointia sekä parantaa verkkosivustoa, maksuratkaisuja ja maksuprosesseja. Käsittely maksuratkaisujen ja maksuprosessien parantamiseksi voi sisältää käsittelyn, jossa henkilötietosi, mukaan lukien sosiaaliturvatunnuksesi, siirretään muille Ongoal-konsernin yrityksille ja ulkopuolisille palveluntarjoajille sisällytettäväksi analyyttiseksi pohjaksi.

Henkilötiedot voidaan tällöin yhdistää myös muiden rekisterien tietoihin, esim. luottotiedot. Sosiaaliturvatunnustasi käsitellään myös sellaisten maksu- ja luottoyhtiöiden puolesta (tai saatavien johdosta) tehtyjen ostosten yhteydessä, jotka tarvitsevat tätä luottotietotarkoituksiin.

Jos Ongoolin liiketoiminta tai osa siitä myydään tai liitetään johonkin muuhun yritykseen, henkilötietosi voivat olla mahdollisia ostajia, ja ne välitetään yrityksen uusille omistajille.

Käsittelemiemme henkilötietojen turvassa pitämiseksi olemme toteuttaneet useita turvatoimia: Olemme ottaneet käyttöön tietoturvakäytäntöjä sekä teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi, kuten selaimen sertifioinnin. Lisäksi meillä on asianmukaiset palomuurit ja virustorjuntaohjelmistot suojaamaan ja estämään luvaton pääsy verkkoon. Pääsy alueille, joissa henkilökohtaisia ​​tietoja säilytetään, on rajoitettu ja työntekijät on tunnistettava pääsyä varten.

Ongoal käyttää myös SSL:ää (Secure Socket Layer), joka on protokolla turvalliseen tiedonsiirtoon Internetin (tai muiden verkkojen) yli. Jos olet suostunut olemaan Ongoalin rekisteröity asiakas/jäsen, tietojasi säilytetään, kunnes peruutat tilauksen. Voit peruuttaa tilauksen asiakkaana milloin tahansa.

Tietojasi ei säilytetä pidempään kuin voimassa olevan tietosuojalain sallii.

Sovellettavien tietosuojalakien ja GDPR:n mukaisesti sinulla on milloin tahansa oikeus saada henkilötietosi, joita käsittelemme, muutamme, päivitämme, siirrämme ja rajoitetamme. Sinulla on myös oikeus - joissain tapauksissa - milloin tahansa pyytää henkilötietojesi poistamista, mutta tietyt lakisääteiset velvoitteet ja vaatimukset voivat estää meitä poistamasta tietojasi välittömästi. Sinulla on myös oikeus pyytää sähköinen kopio henkilötiedoistasi, joita käsittelemme ilmaiseksi. Jos haluat pyytää sähköisen kopion henkilötiedoistasi, pyydämme sinua lähettämään meille kirjallisen pyynnön. Suosittelemme, että allekirjoitat pyynnön ja lähetät sen tavallisella kirjeellä sivulta ja alla olevasta osoitteesta.

Ongoal Sweden AB Vasatorpsvägen 1G, SE-254 57 Helsingborg, Ruotsi. Lisää vaihtoehtoja tai kysymyksiä varten ota yhteyttä: kundservice@ongoal.se

Ongoal haluaa varmistaa, että henkilötietosi ovat aina oikein ja ajan tasalla. Jos jokin Ongoalille lähettämistäsi tiedoista muuttuu, esim. Jos muutat sähköpostiosoitettasi, nimeäsi tai maksutietojasi tai haluat peruuttaa käyttäjätilisi, voit lähettää meille oikeat tiedot asiakaspalveluun.

Henkilötietojasi ei käytetä markkinointitarkoituksiin, jos vastustat tätä käyttöä. Sinulla on oikeus milloin tahansa lähettää uudelleen antamasi suostumus henkilötietojesi käsittelyyn. Suostumuksen peruuttaminen voidaan rajoittaa vain osaan henkilötietojesi käytöstä, esim. markkinointitarkoituksiin liittyvä osa.

Ongoal pidättää oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön milloin tahansa ja siinä määrin kuin se on tarpeen pienten ongelmien korjaamiseksi tai uusien lakien ja määräysten tai teknisten vaatimusten ylläpitämiseksi. Kaikki muutokset tähän tietosuojakäytäntöön julkaistaan ​​verkkosivustolla.

Rekisteröidy ja saat 10% tervetuliaisalennuksen

Ota meihin yhteyttäOta meihin yhteyttä